The Way I Feel

Voordat ik na een lange periode mijn vader weer zou gaan ontmoeten schreef ik dit liedje. Het gaat over boosheid en zoete herinnering. Hope you’ll enjoy 😉

Schermafbeelding 2013-05-31 om 20.22.08

The Way I Feel

Lyrics:

After all these years
Oh, my God, there he is

I remember these good old days
I remember my mother crying on the floor

Cold as Ice,
but sweet and nice
A sea of feelings,
to long ignored
That’s the way I feel
That’s the way I feel

Oh, how I whished, things would be okay
Oh, how I missed you.

Pain and tears,
how to relief?
A fist of anger,
for all the greaf
That’s the way I feel
That’s the way I feel

There are 10 comments

 1. Jan de Ruiter

  Hallo Erwin, Nadat je me enige tijd geleden de link had gestuurd heb ik meerdere malen geprobeerd om je song af te luisteren maar zonder veel succes. Misschien werkt iets op je site niet zo goed? Verder heb ik nl geen problemen met afspelen.
  Natuurlijk heb ik de song wel gelezen… Het hakt er behoorlijk in… Die eerste ontmoeting staat in mijn geheugen gegrift en wat was ik blij om je na zoveel jaar weer te zien!
  Veel trieste gebeurtenissen voor alle betrokkenen hebben hun sporen voor altijd achter gelaten. Van harte hoop ik dat we, al is het allemaal anders, toch nog van elkaar kunnen genieten. Bovenal ben ik heel erg trots op je!
  Je vader, Jan

  Like

 2. Erwin de Ruiter

  Hey! Over de mail al even gereageerd, maar thanks voor je reactie! Het niet afspelen kan liggen aan een verouderde browser. Of probeer eens een andere browser. Ik heb er zelf geen problemen mee?

  Like

 3. Linda

  Wow broer, wat een geweldige getuigenis voor deze duistere wereld!
  God is Groot! Bedankt voor je prachtige liedje…..bovendien heb je veel talent om Hem Groot te met je prachtige stem en gitaar geluid !
  Veel liefs lin

  Like

 4. Ria & Rob

  Hoi Erwin, Je lied gaat over hoe je je hebt gevoeld en over het gemis. Dat zijn diepe gevoelens, het ontroerde mij ook toen ik dat zo las. Toch heb ik in die tijd jouw gevoel en verdriet hierover wel opgemerkt, en dat gaf mij ook weer verdriet. Voor jou als kind/jongere voel je je verscheurd, verlaten. Een heel moeilijke tijd en het beschadigd je ziel/je leven.

  Dan is het toch zo mooi om te lezen dat je deze gevoelens ombuigt, en je uitstrekt naar je Heiland en Zaligmaker,die er voor je was [al voelde je het zelf misschien niet zo], die er nu is voor jou/jullie, en die komen zal. Dat ervaar je in dit leven ten dele en straks ten volle in het nieuwe Jeruzalem.

  Een goed getuigenis van wat God voor je heeft gedaan en wat Hij voor je betekent.

  We houden van je/van jullie. Liefs Ma en o Rob

  Like

 5. Jantine

  He brother! Beetje late reactie……… maar wat ontzettend mooi en ontroerend! Ik heb een traantje weggepinkt hoor! En dan die reactie van je familie, dat is bemoedigend en hartverwarmend! Je getuigt er al van; als Jezus liefde in de pijn gaat komen, komt er herstel en genezing. Heel veel liefs van je zus! Als ik je hoor zingen heb ik wel heimwee hoor, naar de tijd dat we dat samen deden! Maar ooit gaat dat weer gebeuren, is het niet hier dan in heaven 😉

  Like

 6. Erwin de Ruiter

  Ha Jantine, goed van je te horen! Bedankt voor je reactie ook, das altijd tof!
  Oh man, ik mis het ook. Heb al een tijd niet meer gespeeld. Laten we weer eens met ‘team 3’ samenkomen 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.