Nieuwsbrief

nieuwsbrief icon

Hoi allemaal!

Vanaf aankomende week gaan we gebruik maken van een wekelijkse nieuwsbrief waarin de updates van die week zullen komen te staan. Dit zodat er niet meer per bericht een mail uitgaat, maar dit op een zelfgekozen tijdstip en met alle nieuwe berichten kan plaatsvinden. Dat scheelt weer wat mails in ieders overvolle mailbox.  We hopen een mooie verbetering!

Ik heb alle huidige volgers van dit blog toevoegen aan de nieuwsbrief (en verwijderd van de updates van de website). Ben je een WordPress volger, dan kunnen we je helaas niet overzetten. De aanmelding zul je daarom even zelf moeten doen (en we hopen dat je dat wilt natuurlijk!). Je hoeft alleen je mailadres hier even in te vullen om in de toekomst op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.