Liever te falen

Sea landscape

Ik sta op glas
Het mocht eens breken
Duizend stukken
Mijn gebreken

In de pas
Zoals het moet
Niet rennen, dansen
Verstandig is goed

Ik zie er doorheen
Eronder de zee
Niet strand maar stroming
Neemt mijn blik mee

Een kolkend gemeen
Als zeemansgraf
Ik aanschouw het
Angstig en laf

Dan kijk ik op
En zie de Ander
Ga door de grond
En verander

Ik sta op gras
Stevig gegrond
Geen stukwerk
De cirkel is rond

There are 2 comments

  1. Een amateur te zijn | For I Have Seen

    […] Een gevoel te falen overvalt me zo nu en dan. Meestal op momenten van eenzaamheid en vaak gepaard gaand met gevoelens van verdriet en melancholie. Het gevoel te falen gaat over vervlogen dromen en diepe wensen. En over mislukking. Met verwijten over meer liefdevol te willen leven, efficiënter te zijn, meer te lezen, intelligenter te zijn, meer betrokken, doortastender, beter willen begrijpen, meer te doen. Langzaam lijkt het aan me te dreigen ontglippen. Waar blijf ik? […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.